Tentang Seseorang

By: sueN denan

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 7-Dec-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Congratulations Nisa..! (dated December 4th)

 
 
 
View all 45 photos...
ok la kawan2. ini dia gambo2 mase kat wedding nisa tuh. hopefuli semua berpuas ati dgn skill akku yg xseberape neh. buwek..

jelesnye tgk budak seko neh dh kawen. dh la mnjadik rebutan setiap jejake kt fakulti tuh (udah2 le tuh, korang. xyah nk nangis2.. akku kn ader? )

hopefuli akan bahgie sehingge ke anak cucu..

and plz, people. dun gimme dat "KO BILER PLAK, sueN??" question.


Wednesday, 27-Jul-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
An Evening wif CikHanna

 
 
 
View all 20 photos...
akku dan cikMisha telah dikidnap oleh cikHanna suatu petang tuh, tanpa dirancang. aktiviti utama pade petang tuh adelah sesi fotoGedik...

dan inilah hasilnye.


Monday, 25-Jul-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Menonton konset AF di umah Zue (July 2, 2005)

kami serumet..
 
 
View all 6 photos...
acare menonton konsert AF di rumah zue.

jemputan pertame iaitu cik sueN tibe lebih kurang 8.45pm. maseh sempat menonton Amylea kegemarannya beraksi. cik sueN dihidangkn dgn roti canai instant dicicah dgn gula.

diikuti dgn pasangan cikMishot dan inche Marule.

untuk informasi anda, sesi kutuk mengutuk telah bermula sejurus selepas cik sueN tiba, tanpa menunggu jemputan seterusnya.. ini disebabkan para hadirin yg sememangnye ader kat umah tuh sumer mulut takder insurans.. hehhe..

dipertengahan tontonan, kami dihidangkan beberape bijik durian yg telah menyebabkn cik sueN saket2 dan batuk2 utk beberape minggu..

oh ye. didapati Puan Nazuha dgn semangatnye menggunakan teknologi terkini (sms jerr =p) untuk mengundi Amylea. tindakan beliau telah mendapat perhatian cik sueN dan cik Mishot yg memasing kedekut kredit.

upacara berakhir dgn cik sueN dan encik Alan membuat aksi ala-ala initial D di lebuhraya MRR2 (betul ke akku neh? main tibai je..) di mana cik sueN perlu balik umah sblm 12 tghmalam (cinderella moden) dan kedua2 pasangan itu menuju ke OneUtama untuk menonton wayang pulak...

sekian, harap maklum.

ps: gambo2 gedik bersame cik Hanna akan menyusul sebentar lagikk.. tungguuu....


Tuesday, 28-Jun-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
An Evening wif My (saiko) Boipren

mule daaaaahh....
dan lagi..
dan lagi..
View all 19 photos...
i like u all to meet my arrogant, proud, vain, narcissistic boipren..

and dat is wat made me love him to my bones...


Wednesday, 30-Mar-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Jamuan Final

 
 
 
View all 6 photos...
Untuk kali pertamenye, junior CC meraikan rakan2 final year yg bakal melangkah berambus kuar dari UPM nih. walopon sempoi habis, dan walopon akku sebenarnye tidak patut dikategorikan studen final year (eventho akku dah empat tahun menua kat sinih), but still, timer kasey pade budak2 first year and 2nd year yg bersungguh2 menjayekan majlis sempoi nih..

akku ingatkan akku nak nyanyi malam tuh, diiringi oleh petikan gitar galol. tapi atas sebab2 yg tak dpt dielakkan, make tak jadik.

well, eventho akku tak rapat sgt dgn budak2 batch akku, but still, am gonna miss u people a lot. hope dat u peeps wud haf a great life ahead of u..

but still, i had a great time.

rock on u people!!!


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net